Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017

Lemon - Αιθέρια Έλαια


Lemon - Λεμόνι, Forever Essential Oils.


Αναζωογόνηση σε Σώμα και Πνεύμα


Το λεμόνι είναι ένα από τα πιο δημοφιλή εσπεριδοειδή στον κόσμο. Αποτελεί μια άριστη πηγή βιταμινών, ενώ οι ιδιότητες του ελαίου λεμονιού είναι ιδιαίτερα γνωστές για αιώνες.

Προσθέστε την αγαπημένη μονή νότα της σειράς στην καθημερινότητά σας και χαρίστε στον εαυτό σας μερικές σταγόνες ευεξίας.

Το γνωρίζατε ότι η θέα ενός κίτρινου πίνακα ή ενός κίτρινου χαρτιού πάνω από το επίπεδο των ματιών στον εργασιακό χώρο θα σας βοηθήσει στη μνήμη και στην εστίαση; Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και με το αιθέριο έλαιο λεμονιού!

Σύμφωνα με την αρωματοθεραπεία συμβάλλει στη βελτίωση της πνευματικής συγκέν τρωσης απομακρύνοντας μακριά τις αρνητικές σκέψεις, ενώ βοηθάει στην αντιμετώπιση της πνευματικής κόπωσης ή του άγχους.

Ανανεώνει το μυαλό, αυξάνει την αυτοσυγκέντρωση και δημιουργεί μια αισιόδοξη διάθεση.

Είναι το πρώτο που μας έρχεται στο μυαλό για καθαρισμό, γι’ αυτό και αποτελεί την πρώτη μας σκέψη όταν θέλουμε να χαρίσουμε φρεσκάδα στο σπίτι μας.

Οι αντισηπτικές του ιδιότητες και το ευδιάκριτο, αναζωογονητικό άρωμά του, το καθιστούν μοναδικό! Σαν να στύβατε μόλις ένα φρεσκοκομμένο λεμόνι!

Το λεμόνι είναι ιδανικό για αναζωογόνηση του θαμπού δέρματος, ενώ είναι ιδιαίτερα στυπτικό και έχει την ιδιότητα να περιποιείται το δέρμα κατά της λιπαρότητας.

Είναι ένα φυσικό τονωτικό, γνωστό για τις λευκαντικές του ιδιότητες και για να χαρίσει τόνωση στο κουρασμένο σας δέρμα.


Οδηγίες Χρήσης


Για τοπική ή αρωματική χρήση. Αραιώστε 1 σταγόνα αιθέριου ελαίου με 10 σταγόνες από το Carrier Oil - Έλαιο Βάσης για τοπική χρήση.


Ιδιότητες


Με προέλευση από εξαιρετικές ποικιλίες από την επαρχία Ventura της Καλιφόρνια, έχει αναζωογονητικές, αντισηπτικές, καθαριστικές ιδιότητες. Κατάλληλο για εργασιακούς χώρους, σπίτι, meetings.

Οφέλη


Τα οφέλη της αρωματοθεραπείας είναι ευρέως διαδεδομένα και συνδέονται με τη δύναμη που προκαλούν στις αισθήσεις μας. Πάρτε μια βαθιά ανάσα και θα νιώσετε σίγουρα χαλαροί, αναζωογοννημένοι, γεμάτοι ενέργεια!


Αιθέρια Έλαια - Essential Oils





1 σχόλιο :

  1. Babyliss Pro Nano Titanium Razor | Titanium Art
    Made by SoftSwiss with titanium ranger SoftSwiss for sale in Solingen titanium water bottle Germany, Babyliss Pro Nano Titanium Razor titanium grades is a high performance and microtouch trimmer reliable shaving product. Features: No Handle Material: garmin fenix 6x pro solar titanium Stainless Steel Rating: 5 · ‎2 reviews

    ΑπάντησηΔιαγραφή