Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017

Forever F.I.T. | C9 - F15


Είστε Έτοιμοι; Ξεκινήστε το Forever F.I.T.


Είστε επιρρεπείς και υποκύπτετε εύκολα; Μπαίνετε στον πειρασμό των κερασμάτων, γλυκών και φαγητών με υψηλές θερμίδες;

Ή ίσως αισθάνεστε λίγο νωθροί και θέλετε να ανεβάσετε την φυσική σας κατάσταση και να χτίσετε τον πιο υγιή εαυτό σας.

Οτιδήποτε και αν σας παρακινεί, το καινούργιο και βελτιωμένο F.I.T. είναι ένα εξαιρετικό πρόγραμμα διατροφής, ελέγχου βάρους και ασκήσεων.

Και είναι σχεδιασμένο για να σας βοηθήσει να αλλάξετε τον τρόπο ζωής σας και να δημιουργήσετε καλές συνήθειες για μια ζωή.

Νους Υγιής εν Σώματι Υγιεί


Η στάση και η νοοτροπία σας παίζουν σημαντικό ρόλο στον τρόπο που αντιμετωπίζετε την διατροφή και την άσκηση.

Το να αποκτήσετε ένα μακροπρόθεσμα, σταθερό αποτέλεσμα εξαρτάται αποκλειστικά από το τι αντικατοπτρίζετε εσείς, και τελικά από την προσπάθειά σας να αναπροσαρμόσετε την νοοτροπία σας.

Αυτός είναι ο λόγος που το C9, το πρώτο στάδιο στο πρόγραμμα F.I.T. της Forever, είναι τόσο αποτελεσματικό. Το C9 είναι σχεδιασμένο με τρόπο που σας επιτρέπει να πάρετε πίσω τον έλεγχο του σώματος και του τρόπου ζωής σας.

Αυτό το πρόγραμμα ελεγχόμενων θερμίδων και άσκησης 9 ημερών θα σας βοηθήσει να εκπληρώσετε τους στόχους σας σε σχέση με το βάρος, την άσκηση και τον τρόπο ζωής σας μέσω βημάτων που είναι εύκολα να τα ακολουθήσετε, ιδέες για ασκήσεις και νόστιμες συνταγές.

Όλοι έχουμε στόχους για τον τρόπο ζωής μας και την διατήρηση του βάρους μας, αλλά καμιά φορά η ζωή μπορεί να μας εμποδίσει.

Βασικά το να βρούμε ώρα να κάτσουμε και να σκεφτούμε ένα πρόγραμμα γυμναστικής μπορεί να είναι δύσκολο και πολύ συχνά το βάζουμε σε δεύτερη μοίρα αφήνοντας χώρο μόνο για την δουλειά και τις άλλες υποχρεώσεις.

Λοιπόν, ήρθε η ώρα να σταματήσετε να βάζετε την ίδια σας την υγεία και την ευεξία σας κάτω από το χαλί και να βρείτε χρόνο για εσάς.


Το Ερώτημα είναι: Είστε Έτοιμοι;


«Η στάση και η νοοτροπία σας παίζουν σημαντικό ρόλο στον τρόπο που αντιμετωπίζετε την διατροφή και την άσκηση.»

«Το F15 έχει χωριστεί σε δύο διαφορετικά διατροφολόγια και προγράμματα προπονήσεων δεκαπέντε ημερών, έτσι ώστε να διαλέξετε το κατάλληλο ανάλογα με τον τρόπο ζωής σας.»


Βάση. Έμπνευση. Εξατομίκευση.


Αν νιώθετε ότι έχετε ήδη υγιεινές συνήθειες σε σχέση με την διατροφή και την άσκηση, μπορεί να χρειαστεί να προσπεράσετε το C9 και να προχωρήσετε κατευθείαν στο F15.

Το F15 έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να χτίζετε τη φυσική σας κατάσταση σταδιακά, αλλά με τέτοιο τρόπο που να είναι εφικτό για να έχετε σταθερό αποτέλεσμα μετατρέποντας τις καλές συνήθειες που μάθατε από το C9 στη νέα σας καθημερινότητα.

Υπάρχουν τρία στάδια από τα οποία μπορείτε να διαλέξετε:

1. Beginner,
2. Intermediate και
3. Advanced,

ανάλογα με την τωρινή φυσική σας κατάσταση διασφαλίζοντας ότι θα διαλέξετε το κατάλληλο για εσάς.

Ιδανικά θα θέλατε ένα πρόγραμμα που θα βελτιώσει την φυσική σας κατάσταση και θα σας παρέχει ένα επίπεδο πρόκλησης, αλλά είναι σημαντικό να διαλέξετε ένα στάδιο ρεαλιστικό για εσάς να το ακολουθήσετε έτσι ώστε να κολλήσετε.

Στοχεύοντας πολύ ψηλά και έχοντας υπερβολικές προσδοκίες κάποιες φορές μπορεί γρήγορα να σας αποθαρρύνει, κάνοντας δυσκολότερη για εσάς την επίτευξη του στόχου σας.

Αν ξεκινάτε από την αρχή, μπορεί να προτιμήσετε να ακολουθήσετε και τα τρία προγράμματα και σιγά σιγά να χτίσετε τις δυνατότητές σας.


Από Συνήθεια σε Τρόπο Ζωής


Κάθε στάδιο του F15 είναι σχεδιασμένο να το ακολουθείτε για 15 ημέρες με συμπληρώματα και ροφήματα που θα διαρκέσουν γι’ αυτή την χρονική περίοδο.

Τα πακέτα επίσης περιλαμβάνουν ένα εγχειρίδιο με εύκολες να τις ακολουθήσετε οδηγίες που περιγράφουν την λήψη των συμπληρωμάτων, τα γεύματα και τις ασκήσεις.

Αυτά τα εγχειρίδια έχουν επίσης χωριστεί σε δύο διαφορετικά διατροφολόγια και προγράμματα προπονήσεων δεκαπέντε ημερών.

Επιλέξτε το κατάλληλο για τον τρόπο ζωής σας (π.χ. Beginner 1 ή Beginner 2).

Δεν περιμένει κανείς από εσάς να ακολουθήσετε και τα δύο προγράμματα μέσα στο ίδιο στάδιο, αλλά αν το θέλετε, θα καταλήξετε με ένα πρόγραμμα 30 ημερών αντί για 15.

Όταν θα ολοκληρώσετε ένα στάδιο (Beginner, Intermediate ή Advanced) θα μπορείτε να διαλέξετε και να προχωρήσετε στο επόμενο στάδιο ή να συνεχίσετε με τις συνήθειες που έχετε ολοκληρώσει μέχρι να σας γίνει ένας νέος τρόπος ζωής.