Τρίτη 4 Απριλίου 2017

Soothe - Αιθέρια Έλαια


Soothe - Μείγμα Αιθέριων Ελαίων, Forever Essential Oils.


Η αίσθηση της απόλυτης χαλάρωσης


Η συλλογή των αιθέριων ελαίων της Forever συμπληρώνεται με τα μείγματα με μοναδικές ξεχωριστές συνθέσεις αφού το κάθε ένα έχει προσεχτικά επιλεχθεί για να προσφέρει υψηλότερη δραστικότητα και αποτελεσματικότητα στο σώμα και στις αισθήσεις μας.

Προσθέστε μια νότα πολυτέλειας στην καθημερινότητά χρησιμοποιώντας το Forever Essential Oils Soothe. Αυτή η συμφωνία αρωμάτων θα σας δημιουργήσει ευχάριστη, χαλαρή διάθεση, διώχνοντας την ένταση της ημέρας.

Τι Περιέχει


Το Forever Essential Oils Soothe, είναι ένα τέλεια ισορροπημένο μείγμα πέντε διαφορετικών αιθέριων ελαίων από την καλύτερη πηγή προέλευσής τους.

Άγρια μέντα από την Ινδία, πυραλίς και καμφορόδεντρο από την Κίνα, χαμομήλι από την Αίγυπτο και ylang – ylang από τη Μαδαγασκάρη.

Αυτές οι συμφωνίες αρωμάτων, δημιουργούν ένα μείγμα ιδανικό για ηρεμία και χαλάρωση, με όποιο τρόπο επιλέξετε να το χρησιμοποιήσετε, κι' αν είστε από τα άτομα που έχουν έντονη αθλητική ρουτίνα; To Soothe είναι η ιδανική επιλογή για εσάς!

Ηρεμία και Χαλάρωση


Εφαρμόστε το τοπικά στα σημεία του σώματός σας που θέλετε να εστιάσετε περισσότερο και θα αισθανθείτε το σώμα σας χαλαρό πριν ή μετά την άσκηση.

Ύστερα από μια κουραστική μέρα, αραιώστε λίγες σταγόνες με το έλαιο βάσης και εφαρμόστε τοπικά στα σημεία που επιθυμείτε. Θα αισθανθείτε το στρες να υποχωρεί και να αποκτάτε μια αίσθηση ηρεμίας και χαλάρωσης.

Η περιεκτικότητα του σε ylang ylang το καθιστά ιδανικό γι’ αυτόν τον σκοπό. Οι γρήγοροι ρυθμοί της ρουτίνας συχνά μας κάνουν να ξεχνάμε να προσφέρουμε στον εαυτό μας μια πιο εκλεπτυσμένη περιποίηση που θα μας βοηθήσει να αισθανθούμε καλύτερα και αναζωογονημένοι.

Περιποιηθείτε με τον καλύτερο τρόπο τον εαυτό σας διώχνοντας την ένταση και την κούραση της ημέρας απολαμβάνοντας ένα ζεστό χαλαρωτικό μπάνιο με λίγες σταγόνες από το Forever Soothe, αφού πρώτα το έχετε αραιώσει με το Carrier Oil - Έλαιο Βάσης.

Ιδιότητες


  • Ειδικά σχεδιασμένο να διεισδύει στο δέρμα καταπραΰνοντάς το.
  • Εφαρμόστε τοπικά στα σημεία που επιθυμείτε πριν ή μετά την άσκηση.
  • Προσφέρει αίσθηση χαλάρωσης από το stress.

Οδηγίες Χρήσης


Αραιώστε 2-4 σταγόνες από το μείγμα αιθέριων ελαίων Soothe με 10 σταγόνες από το Carrier Oil - Έλαιο Βάσης για τοπική χρήση. Χαρίστε στον εαυτό σας την πολυτέλεια που του αξίζει με το Forever Essential Oils Soothe και νιώστε ήρεμοι οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας.


Αιθέρια Έλαια - Essential Oils






Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου