Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017

Pepermint - Αιθέρια Έλαια


Pepermint - Μέντα, Forever Essential Oils.


Μέντα Η Δροσερή


Το όνομα της μέντας προέρχεται από το λατινικό “mentha” και είναι γνωστή για τις αναζωογονητικές της ιδιότητες στο μυαλό και στο σώμα, από την εποχή της αρχαιότητας.

Οι αρχαίοι Έλληνες τη χρησιμοποιούσαν ως αρωματικό στα φαγητά τους ή ακόμα τοποθετούσαν λίγα φύλλα μέντας στο τραπέζι ως ένδειξη θερμού καλωσορίσματος.

Το Forever Essential Oils Μέντα, παράγεται στην κοιλάδα Yakima στη Βόρειο Αμερική, μια από τις καλύτερες περιοχές αφού υπάρχουν εξαιρετικά επίπεδα θρεπτικών συστατικών στο έδαφος για την καλλιέργειά της.

Όταν έχουμε ανάγκη να νιώσουμε την αίσθηση της αναζωογόνησης και της ψυχικής ευφορίας το πρώτο που μας έρχεται στο μυαλό είναι το δροσερό άρωμα της μέντας.

Θεωρείται το κατάλληλο βότανο για αναζωογόνηση του πνεύματος, ενεργοποιεί την πνευματική οξυδέρκεια και ενισχύει την πνευματική συγκέντρωση και εγρήγορση.

Προσφέρετε αναζωογόνηση στο σώμα σας και στο μυαλό σε περιόδους συναισθηματικής φόρτισης και stress. Οι δροσερές και καταπραϋντικές της ιδιότητες χαρίζουν δροσερή αίσθηση στο σώμα, ειδικά όταν αισθανόμαστε έντονη κόπωση.

Χαρίστε δροσερή αίσθηση στα πόδια σας, προσθέτοντας λίγες σταγόνες αιθέριου ελαίου μέντας σε ένα δοχείο με νερό μετά από μια κουραστική ημέρα.

Οι προαναφερόμενες ιδιότητές της την καθιστούν κατάλληλο αρωματικό σε χώρους όπου πρέπει να αυξήσουμε την πνευματική διαύγεια και μνήμη, όπως σε χώρους εργασίας.
Επίσης, συνίσταται σε μαθητές και φοιτητές που έχουν ανάγκη συγκέντρωσης πριν από τις εξετάσεις.

Οδηγίες Χρήσης


Αραιώστε 1 σταγόνα αιθέριου ελαίου με 10 σταγόνες από το Έλαιο Βάσης για τοπική χρήση.

Ιδιότητες


  • Προσφέρει αναζωογόνηση στο σώμα και στο πνεύμα.
  • Ενεργοποιεί την πνευματική οξυδέρκεια.
  • Προσφέρει αίσθηση ανακούφισης από την κούραση και το stress.

Βάλτε στην καθημερινότητά σας το Forever Essential Oils Μέντα και θα αισθανθείτε στη στιγμή ανάλαφροι και με περισσότερη διάθεση.

Ανακαλύψτε τις διαφορετικές ιδιότητες και τα ευεργετικά της αποτελέσματα, όταν την
συνδυάζετε με τις άλλες δύο μονές νότες, τα Forever Essential Oils, Λεμόνι και Λεβάντα.



Αιθέρια Έλαια - Essential Oils





Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου