Παρασκευή 17 Μαρτίου 2017

Joost - Ενέργεια και Γεύση


Έκρηξη ενέργειας και γεύσης με το Joost


Ο δικός σας τρόπος, το δικό σας ποτό!


Η προσθήκη γεύσης στα αγαπημένα σας ροφήματα είναι πλέον διασκέδαση με το νέο Joost! Θα σας μεταφέρει σε τροπικούς προορισμούς για μια πρώτη γνωριμία με έναν συναρπαστικό κόσμο νέων γεύσεων! Tο να διατηρείτε τον οργανισμό σας ενυδατωμένο κάποιες φορές είναι δύσκολο, αλλά όχι αδύνατο.

Ενυδατώστε εσωτερικά τον οργανισμό σας με φυσικά συστατικά με υπέροχη γεύση, εμπλουτίστε το ρόφημά σας με τη δύναμη του συμπλέγματος βιταμινών B και μεταμορφώστε τα αγαπημένα σας γεύματα και ποτά!

Η απόλυτη απόλαυση με το νέο Joost!


Tο Joost εισάγει μια συναρπαστική νέα κατηγορία προϊόντων, με σκοπό να εμπλουτίσει την εμπειρία και τα οφέλη που απολαμβάνετε από το Forever Aloe Vera Gel ή από τα αγαπημένα σας υγιεινά ροφήματα.

Έχει τη δύναμη να προσθέτει ποικιλία στα ροφήματα και να σας δίνει την ώθηση που χρειάζεστε για να απολαύσετε τη μέρα μας.

Το σύμπλεγμα των φυσικών γεύσεων από γλυκά φρούτα θα σας συναρπάσει, αφού προσθέτει κάτι παραπάνω από υπέροχη γεύση στα αγαπημένα σας ροφήματα.

Με 5 μόνο θερμίδες ανά μερίδα, το Joost σας παρέχει μια εξαιρετική πηγή βιταμινών B6, Β12 , φυλλικού οξέος και βιταμίνης C, ενώ ενισχύει τα επίπεδα ενέργειάς σας και όλα αυτά συνδυασμένα με μία υπέροχη γεύση.

Ένας εύκολος τρόπος να κακομάθετε τον εαυτό σας χωρίς να νιώθετε ενοχές! Το ιδιαίτερα μικρό και συμπιεζόμενο μπουκάλι του το καθιστά εύκολο στη χρήση και μπορεί να προετοιμάσει για εσάς έως και 30 ροφήματα.


Κάθε σταγόνα είναι πλούσια σε γεύση, γι' αυτό αρκεί μόνο μία πίεση για να κάνει τη διαφορά. Μόλις αδειάσετε το περιεχόμενο στο ρόφημα της αρεσκείας σας θα αρχίσετε να βλέπετε το χρώμα που θα μετατρέψει το αγαπημένο σας ποτό!

Εάν αναζητάτε μια αλλαγή στις γεύσεις σας, τότε θα αγαπήσετε τις δυο εναλλακτικές που σας προσφέρει, το Ανανάς, Καρύδα, Τζίντζερ και το Βατόμουρο, Ακάι, Λεμόνι που θα προσθέσουν χρώμα στη ζωή σας. Αυτές οι γεύσεις είναι ειδικά σχεδιασμένες για να σας δώσουν μια έκρηξη τροπικής γεύσης οποιαδήποτε στιγμή!

Tips:
  • Μεταμορφώστε το απλό γιαούρτι σε ένα γευστικό επιδόρπιο. Δώστε ενέργεια στην καθημερινή σας ρουτίνα και απολαύστε τα ροφήματα με τον δικό σας Joost τρόπο.
  • Δοκιμάστε το Βατόμουρο Ακάι Λεμόνι με 120 ml από το Forever Aloe Vera Gel και 120ml χυμό cranberry για να ξεκινήσετε την ημέρα σας με τον πιο απολαυστικό τρόπο! Ανακατέψτε καλά και απολαύστε!


Joost Blueberry, Acai, Lemon

Αγοράστε το Joost Βατόμουρο, Ακάι, Λεμόνι
της Forever Living Products


Joost Pineapple, Coconut, Ginger

Αγοράστε το Joost Ανανά, Καρύδα, Τζίντζερ
της Forever Living Products

.






Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου