Πέμπτη 30 Μαρτίου 2017

Defense - Αιθέρια Έλαια


Defense - Μείγμα Αιθέριων Ελαίων, Forever Essential Oils.


Δύναμη και ζωτικότητα


Τα αιθέρια έλαια έχουν σχεδιαστεί για να δημιουργούν έντονα συναισθήματα. Αυτές οι μοναδικές συμφωνίες αρωμάτων δημιουργούν ζωηρά μείγματα, τα οφέλη των οποίων συνδέονται με τη δύναμη που προκαλούν στις αισθήσεις μας. Αναζητάτε ένα αιθέριο έλαιο που θα σας αναζωογονήσει; Τότε το Forever Essential Oils Defense σας ταιριάζει απόλυτα!


Τι Περιέχει


  • Γαρυφαλέλαιο, Πορτοκάλι, Κανέλα, Δεντρολίβανο, Λιβάνι.
  • Ευκάλυπτος, καρποί Αρκεύθου.
  • Ιδανικό για τον χειμώνα και ιδιαίτερα τα Χριστούγεννα.
  • Αναζωογόνηση & Ενέργεια.

Περιέχει μείγμα επτά βοτάνων που το καθιστούν ιδανικό για τόνωση και φυσική υποστήριξη της άμυνας του οργανισμού.

Η κανέλα έχει δυνατό, ζεστό και πικάντικο άρωμα και ισχυρά τονωτικές ιδιότητες, ενώ το δεντρολίβανο είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό σε περίπτωση πνευματικής κούρασης.

Προστασία


Νιώθετε εξαντλημένοι ή να σας περιτριγυρίζει κάποιο κρυολόγημα; Τότε ο ευκάλυπτος που περιέχεται στο μείγμα θα τονώσει το ανοσοποιητικό σας σύστημα και θα σας προστατέψει από πιθανό κρυολόγημα.

Οι καταπραϋντικές ιδιότητες του λιβανιού και του ευκάλυπτου αποκαθιστούν την ισορροπία και βοηθούν τη λάμψη του δέρματος, ενώ το αιθέριο έλαιο πορτοκάλι δίνει μια γλυκιά και αναζωογονητική αίσθηση.

Δημιουργία


Αναζητάτε μια νέα έξυπνη ιδέα ή θέλετε να αναδείξετε την πιο δημιουργική σας πλευρά; Έχετε μπλοκάρει κατά τη διάρκεια ενός νέου project ή μιας νέας επιχειρηματικής πρόκλησης; Tο Forever Essential Oils Defense, αυτό το δυνατό μείγμα ελαίων θα σας χαρίσει την έμπνευση που χρειάζεστε και γι’ αυτό προτιμήστε το στο επόμενο επαγγελματικό σας meeting.

Συγκέντρωση Κατά τη διάρκεια της άσκησης


Είναι σημαντικό να επικεντρωθείτε στη σωστή αναπνοή. Το Defense είναι κατάλληλο για αυτήν την
περίπτωση. Μπορείτε να προσθέσετε μερικές σταγόνες από το Defense σε συσκευή αρωματισμού και να το αφήσετε να αρωματίσει τον χώρο πέντε λεπτά πριν την άσκηση.

Βρείτε μια άνετη θέση, βεβαιωθείτε ότι η σπονδυλική σας στήλη παραμένει ίσια, πάρτε βαθιές αναπνοές – η εκπνοή θα πρέπει να διαρκεί δυο φορές περισσότερο από την εισπνοή. Καθαρίστε το μυαλό σας εστιάζοντας στην αναπνοή σας.


Οδηγίες Χρήσης


Αραιώστε 1 σταγόνα αιθέριου ελαίου με 10 σταγόνες από το Carrier Oil - Έλαιο Βάσης για τοπική χρήση.


Αιθέρια Έλαια - Essential Oils





Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου