Δευτέρα 20 Μαρτίου 2017

Aloe Shave - Ακαταμάχητη Εμπειρία Ξυρίσματος


Αφρώδες Gel Ξυρίσματος


Αποκτήστε μεταξένιο και λείο δέρμα με το νέο ALOE SHAVE!


Το νέο Aloe Shave είναι ένα πλούσιο αφρώδες gel με σταθεροποιημένη αλόη βέρα.

Η εξαιρετική σύνθεσή του σε συνδυασμό με πλήθος συστατικών που περιποιούνται το δέρμα επιτρέπει σε αυτό το κρεμώδες gel να αφήσει μία αίσθηση απαλότητας και αναζωογόνησης μετά από κάθε ξύρισμα ενυδατώνοντας το δέρμα σας.

Το Aloe Shave εξισορροπεί την επιδερμίδα και αποτελεί ιδανική επιλογή τόσο για άντρες, όσο και για γυναίκες που αναζητούν μία ακαταμάχητη εμπειρία ξυρίσματος. Ευκαιρία να κακομάθετε τον εαυτό σας!

Χωρίς συντηρητικά, parabens και χωρίς οινόπνευμα, με το Aloe Shave θα λαχταράτε να αφεθείτε στον αφρό ανακαλύπτοντας την απίστευτη αίσθηση που θα αφήσει στο δέρμα σας.

Η αλόη βέρα κλειδώνει την υγρασία στο δέρμα, αφήνοντάς το απαλό, λείο και καλά ενυδατωμένο, ενώ δημιουργεί ένα προστατευτικό στρώμα ανάμεσα στην επιδερμίδα και τη λεπίδα.

Θα θέλατε να χρησιμοποιείτε ένα gel ξυρίσματος που να εμπιστεύεστε;



Δημιουργήστε μια νέα ρουτίνα που θα σας κάνει να βγείτε έξω νιώθοντας αυτοπεποίθηση για να αδράξετε την ημέρα! Ένα αγαπημένο προϊόν θα σας κάνει να το εμπιστευτείτε για όλα όσα υπόσχεται να κάνει στο δέρμα σας!

Ως ειδικοί σε θέματα που αφορούν την αλόη και με πολύχρονη εμπειρία στον κλάδο αυτό, θεωρούμε σίγουρο ότι η αλόη έχει την ιδιότητα να καταπραΰνει και να προστατεύει το δέρμα σας από ερεθισμούς που προκαλούνται από το ξύρισμα.

Αυτό που μέχρι σήμερα ήταν η καθημερινή σας έννοια, θα γίνει πλέον η καθημερινή φροντίδα για το δέρμα σας και άλλος ένας συναρπαστικός τρόπος για να δείχνετε και να αισθάνεστε καλύτερα!

Και η καινοτομία δεν σταματά εδώ! Το Aloe Shave χρησιμοποιεί την πιο εξελιγμένη πατενταρισμένη τεχνολογία στη συσκευασία του, με ένα πλαστικό dispenser φιλικό προς το περιβάλλον. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να αισθάνεστε υπέροχα από κάθε άποψη κάθε φορά που το χρησιμοποιείτε!



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου